Direct naar de content
logo RADAR

Agenda: Kom naar onze bijeenkomsten in het voorjaar

In januari, februari en maart organiseert IDEM Rotterdam de eerste bijeenkomsten van dit jaar: een netwerkcafé, een kennisatelier over genderdiversiteit en emancipatie en een conferentie op de Dag tegen Discriminatie en Racisme.

IDEM Netwerkcafé

29 januari 2024 | 15:30 – 17.30 uur | Grote Kerkplein 5, Rotterdam
Zoveel mensen, zoveel meningen: een actuele stelling, zeker ook na de verkiezingen van afgelopen november. Betekent een verschil van mening dat je niet meer met elkaar in verbinding staat?
In dat kader faciliteert IDEM een Netwerkcafé met als thema verbindend communiceren. Tijdens deze bijeenkomst staan inspiratie en het uitwisselen van ideeën rondom de thema’s inclusie, discriminatie, LHBTQIA+ en emancipatie centraal.

IDEM Kennisatelier: Duizend redenen om strijdbaar te zijn

28 februari 2024 | Tijd en locatie volgen
Tijdens onze lunchmeeting gaan we in gesprek over “duizend redenen om strijdbaar te zijn.” In het kader van internationale vrouwendag vieren we genderdiversiteit en emancipatie in al haar vormen. We willen stilstaan bij de intersectionaliteit binnen het feminisme, en hoe je vanuit verschillende invalshoeken van diversiteit veerkrachtig in deze strijd kan staan.

IDEM Conferentie: Dag tegen Racisme en Discriminatie

21 maart 2024 | 15:00 – 17.00 uur | Locatie volgt
Op deze dag kijken wij gezamenlijk naar de toekomst van dekolonisatie. Inhoud volgt.