Direct naar de content
logo RADAR

Meld je aan voor de workshop Inclusief Leiderschap

Wist je dat bedrijven beter presteren als hun personeel een gemengde culturele en etnische achtergrond heeft? De voorwaarde is wel dat leidinggevenden goed kunnen omgaan met de verschillende achtergronden. Wil jij leren hoe je inclusief leiderschap realiseert binnen jouw organisatie? En wil je tegelijkertijd bijdragen aan een inclusieve en diverse werkomgeving? Neem dan deel aan de workshop Inclusief Leiderschap van Antidiscriminatiebureau RADAR op 5 juli 2024.

De workshop ‘Inclusief Leiderschap’ biedt handvatten en inzichten die je nodig hebt om een inclusieve (werk)cultuur te creĆ«ren waar gelijkwaardigheid en diversiteit centraal staan.Tijdens de workshop wordt onder andere aandacht besteed aan onderwerpen als werving en selectie, blinde vlekken, communicatie, (on)gewenste omgangsvormen en het belang van inclusie in de organisatie. Ook wordt besproken hoe je een inclusieve werkomgeving kunt bevorderen en hoe je divers talent kunt aantrekken en behouden.

De workshop is voor professionals in de infra, actief in Eindhoven en omgeving, die van hun organisatie een inclusieve werkplek willen maken waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Aansluitend is er een kort netwerkmoment met lunch. Deelname is gratis, maar vanwege beperkte plekken willen we je vragen om je aan te melden via onderstaande knop.